Etichete

sâmbătă, 2 martie 2013

 
Google a facut public raportul anual care include cele mai populare cautari din 2011. In una din sectiunile acestui raport apar si cele mai frecvente intrebari de tipul "Ce este.. ?".

10. Ce este Google +? 

Reteaua de socializare de la Google, care vrea sa rivalizeze cu Facebook, a starnit destul de multa nedumerire, cel putin la inceput, printre oamenii care nu tin pasul cu evolutia site-urilor de socializare. Bineinteles ca primul rezultat al acestei cautari este chiar site-ul oficial al Google +. 

9. Ce este podagra?

Se pare ca foarte multi oameni au fost interesati de ce inseamna aceasta boala. Podagra este o boala cronica cauzata de dereglarea metabolismului si manifestata prin crize articulare dureroase, indeosebi la picioare, fiind cunoscuta si ca guta a picioarelor. 

8. Ce este lupusul? 

Si aceasta boala a pielii a interesat foarte multi oameni, iar printre primele rezultate ale cautarii se afla definitia din dictionar.

7. Ce este autismul?

Este a treia boala care se pare ca intereseaza oamenii din ziua de astazi.\

6. Ce este dubstep-ul?

Foarte multi oameni au fost interesati sa afle ce inseamna acest tip de muzica electronica, care in ultima vreme invadeaza radiourile. 

5. Ce este Skype? 

Skype-ul este un software gratuit, ce permite utilizatorilor sa efectueze convorbiri telefonice cu video prin Internet, utilizand tehnici de tip Voice over IP (VoIP). Apelurile spre alti utilizatori Skype sunt gratuite, indiferent de orasele si tarile de unde se vorbeste, in vreme ce apelurile la telefoanele obisnuite analogice din reteaua clasica (fixa) sunt de obicei contra cost. Calitatea acustica si video a convorbirii este de obicei foarte buna.

4. Ce este  glutenul? 

Tot mai multi oameni au devenit interesati de substanta care de obicei se gaseste in cereale. 

3. Ce este Twitter? 

Credem ca punand aceasta intrebare pe Google oamenii s-au referit la reteaua de socializare si nu la verb, care in mod normal inseamna a ciripi. 

2. Ce este planking-ul? 

Planking-ul (care vine de la plank - scandura) este un nou sport. Inseamna, practic, sa stai ca scandura. Cu cat stai mai drept si cu cat locul pe care l-ai ales este mai periculos, cu atat poza ta este mai valoroasa printre amatorii de planking. Acest sport a castigat mii de fani, iar pe Facebook exista pagini dedicate plankingului din mai multe tari: Australia, America, Germania, Norvegia, Romania si Turcia. 

1. Ce este dragostea?

Se pare ca eterna intrebare "Ce este dragostea" si-a pastrat locul intai in topul intrebarilor puse pe Google. Primul rezultat la aceasta cautare, scrisa in limba engleza, este un site care incerca sa ofere un raspuns la cea mai dificila intrebare din lume.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu