Etichete

marți, 5 martie 2013

Case bantuite si Poltergeist






Toată lumea pare să știe cel puțin o casa bantuita, ca si copii a fost aproape cu siguranță unul în vecinătatea noastră. Această listă conține cele mai faimoase locuri și cele mai bântuit din lume. Dacă ați avut nici o experiență de natură similară, nu ezitați să ne spuneti despre aceasta în comentarii. Ar trebui să adaug, înainte de a începe, că eu sunt un sceptic, am scris această listă pentru valoarea de divertisment.


Borley Rectory, Essex, Anglia


Cazul Borley Rectory în cursul anilor 1920 și 1930, este, fără îndoială, una dintre cele mai renumite din Marea Britanie, precum și ca fiind unul dintre cele mai controversate.Bogăție de observarea și experiențe ale unor martori independenți, sugerează că, deși o mare parte din fenomenele pot fi explicate în termeni raționali, un procent rămâne, care poate fi încă văzut ca inexplicabil, la momentul de față.



The Whaley House, California



Autoarea deTraci Regula ne relateaza experiențele ei cu casa: "De-a lungul anilor, în timp ce lua masa peste stradă, la Old Town Mexican Cafe, am devenit obișnuita să observ că obloanele ferestrelor de la etajul al doilea [al Casei Whaley] se deschid, uneori, în timp ce am mâncat cina, mult timp după ce casa a fost închisa. Într-o vizită recentă, am putut simți energia în mai multe puncte din casă, în special în sala de judecată, în cazul în care am mirosit, de asemenea, miros vag de un trabuc, se presupune ca ar fi ale lui Whaley. În hol, am mirosit parfum, atribuind inițial că la tanara femeie în calitate de conferențiar”

 Raynham Hall, Norfolk, England


Raynham Hall este o casă de țară, în Norfolk, Anglia. De 300 de ani a fost resedinta familiei Townshend.Sala a dat numele său zonei, cunoscuta sub numele de Est Raynham, și este raportată a fi bântuita, oferind scena pentru, eventual, cea mai faimosa fotografie cu fantome  din toate timpurile, celebrul Brown Lady coborand scara. Cu toate acestea, fantoma nu a fost raportata inca de cand a fost facuta fotografia. Rezident cel mai faimos a fost Charles Townshend, două Vicontele Townshend (1674-1738), lider in Camera Lorzilor.

The Myrtles Plantation, Louisiana


Plantation Myrtles a fost construită în 1796 de către generalul David Bradford și a fost numita Laurel Grove. Cunoscuta ca "una dintre cele mai bantuite case din America", plantației este presupusa casa a cel puțin 12 fantome . Este adesea raportat că 10 crime au avut loc în casa, dar înregistrări istorice indică doar uciderea lui William Winter. Posibil cel mai bine cunoscut dintre presupusele fantome Myrtles, Chloe (uneori Cleo) a fost raportata ca fiind sclava deținuta de Clark și Woodruff Sara. Potrivit o poveste, Clark Woodruff a presat sau forțat-o pe Chloe sa fie amanta lui. Chloe și Clark au fost prinși de Sara Woodruff, și Chloe au început să asculte la gaura cheii, încercând să afle ce se va întâmpla cu ea.



Eastern State Penitentiary, Philadelphia
Proiectat de John Haviland și deschis în 1829, Eastern State este considerat a fi primul penitenciar adevărat din lume. Sistemul său revoluționar de încarcerare, numit Sistemul Pennsylvania, ce a încurajat izolarea ca o formă de reabilitare. Pe 1 iunie 2007, un show de televiziune numit " Most Haunted ", a mers direct la penitenciar. O parte a grupului a mers la celula lui Al Capones. Doi oameni au lesina în timp ce "investighează" închisoarea. Un membru al echipei, Yvette, a declarat că "aceasta este locul cel mai rău  in care am fost vreodată." Ei au afirmat că au avut contact cu spiritele, dar nu a existat nici o dovada solida ca cererile lor au fost legitime.

Nottingham, in Marea Britanie
Casele bantuite, un "clasic" al povestilor cu fenomene paranormale au avut un adevarat regal in ultimul an de zile. Cel mai important caz este acela al omului de afaceri Anwar Rashid care a fost atat de tare infricosat de spirite incat si-a abandonat luxosul domeniu pe care il detine langa Nottingham, in Marea Britanie. Parapsihologii si cei care au investigat mosia lui Rashid au numit-o "cel mai activ" loc pe care l-au intalnit vreodata. Rashid, care traia aici intr-o vila enorma impreuna cu sotia sa, patru copii, fratele si parintii sai, marturiseste infricosat ca locul a fost pur si simplu infestat de spirite malefice Desi domeniul este estimat la nu mai putin de 3,4 milioane de lire sterline, omul de afaceri a fost nevoit sa-l abandoneze si este atat de ingrozit de ceea ce a patit aici incat nici macar nu se gandeste sa-l vanda, pentru a nu arunca napasta asupra altor oameni nevinovati. Lee Roberts, expertul britanic in fenomene paranormale care a cercetat sute de astfel de cazuri (demascand numeroase falsuri) si a condus echipa ce a investigat locul dupa ce omul de afaceri a fugit, a declarat ca acesta este singurul loc in care i-a fost cu adevarat frica, chiar si in timpul zilei. Zgomote ciudate, tipete, usi trantite, ferestre sparte, cutremuraturi - intregul arsenal poltergeist a fost dezlantuit cu furie asupra domeniului musulmanului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu